Imprimir

L'experiència del voluntariat de Tarragona en la missió rogacionista de Qaraqosh a l'Iraq

Al camp de refugiats Qaraqosh al nord de l'Iraq , on varem realitzar voluntariat de l'1 al 11 del mes d'abril , es van experimentar moments d'intensa solidaritat en la petita clínica de la missió 

Estem molt agraïts al P. Mario Buonanno i a la nostra comunitat de Tarragona , donat que han pres aquesta missió amb cor i intensitat i que, a més d'obtenir el finançament substancial per a les nostres activitats humanitàries , han fet possible durant uns dies la presència del Dr Jesús Albiol per al tractament dels nens i els que van acudir en massa dels voltants de la zona.

L'amic dentista , que en diverses ocasions ja ha prestat un gran servei a les altres missions rogacionistes de Filipines , va ser acompanyat pel Pare Carmelo Capizzi , cap del Centre Missioner de Roma, i durant els deu dies de la seva estada va practicar centenars d'extraccions, empastaments i tractaments de diverses infeccions, de vegades treballant fins a 9 hores al dia. Tots van poder apreciar no només les competències professionals del Dr. Albiol , sino sobretot el seu tracte caracteritzat per la sensibilitat humana a l'atenció i la simpatia entre els més petits, de mil maneres, demostrant l'estima i l'afecte. Tantmateix un profund sentiment de gratitud al grup de joves voluntaris francesos que l'any passat havia aportat tot l'equip per a la infermeria , deixant-lo al camp de refugiats com un record del seu servei .

Santuario de Loreto

Monnars

Santa Tecla llevant